Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου:  Έτσι «τιμώρησε» χθες τους  3 τραγουδιστές που είπαν όχι στο «Στην υγειά μας»

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο…

Η κίνηση του Σπύρου που εξόργισε τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου.

Ο διαδρομιστής της Πέμπτης είναι εδώ με τηλεοπτικά νέα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Πρωταγωνιστής ξανά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, εξοργίζοντας αρκετούς.

Ξεκινάμε;

  • Έξαλλοι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αιτία, η πρεμιέρα της εκπομπής «Γράνμαδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την ερχόμενη Παρασκευή στην τηλεόραση του OPEN. Ο Σπύρος, βλέπετε, αποφάσισε να «τα πει» με τη γιαγιά του Μιχαηλίδη, μεταξύ άλλων και για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, χωρίς καν να έχει ενημερώσει το κανάλι του. Όχι ότι θα ήταν υποχρεωμένος δηλαδή, αλλά έστω για τους τύπους. Την ώρα, μάλιστα, που όλα τα κανάλια πασχίζουν έστω για μια του δήλωση μετά το τέλος του από το κανάλι του Φαλήρου. Ένα τέλος για το οποίο ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε μέσω instagram…

 

  • Στον ALPHA παραμένει η Τατιάνα Στεφανίδου, με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν μέχρι τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί το αν θα τη δούμε να μένει στην ίδια ζώνη, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει με το ίδιο ύφος εκπομπές, σε διαφορετική όμως ώρα. Οι κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τις 28 του μήνα.

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο...

  • Τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα του GNTM, με το Star να κρατά επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της αντικαταστάτριας της Βίκυς Καγιά, αν και όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή έχει καταλήξει στη γυναίκα που θα πάρει τη θέση της. Η επίσημη ανακοίνωση είναι προ των πυλών, καθώς μένουν οι τελικές υπογραφές.

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο...

  • Στις 3 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα, αφού τον ίδιο μήνα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το Euro. Το τελευταίο επεισόδιο έχει παραδοθεί εδώ και καιρό από τους σεναριογράφους. Στον τρίτο κύκλο θα υπάρξει ένα μικρό χρονικό άλμα λίγων μηνών και θα μεταφερθούμε στην περίοδο της χούντας.

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο...

  • Γυρίστηκε ο τελικός της Φάρμας με τους Κατσογρεσάκη, Μακρή (Ντούπη), Θεοδωρόπουλο και Γκρέκα να αποτελούν την τελική τετράδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του NewsBreak δε, νικητής αναδείχθηκε ο τελευταίος, ο οποίος κέρδισε 50.000€ μετρητά και ένα αυτοκίνητο…
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.