«The Voice» και το 2021 - Πότε θα δούμε τον Τελικό

Κακά μαντάτα για το «The Voice»

Το λες και αναμενόμενο πάντως.

Σειρές και εκπομπές πρωταγωνιστούν στον σημερινό Διαδρομιστή.

Τα προγράμματα των καναλιών έχουν από νωρίς ξεκινήσει να χτίζονται, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη σχετικά με τα πήγαινε – έλα των παρουσιαστών και τα projects που μπαίνουν «στον πάγο».

Στην περίπτωση του «The Voice», πάντως, κανείς δεν ξαφνιάστηκε…

Κακά μαντάτα φτάνουν από το στρατόπεδο του ΣΚΑΪ για το «The Voice», καθώς όσο στήνεται το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να δούμε νέο κύκλο του μουσικού σόου. Κάτι οι «παράξενες» συνθήκες με την εμπλοκή Σάκη Ρουβά -που ακόμα περιμένει δική του εκπομπή, όπως του είχαν τάξει!- και κάτι οι αρνητικές κριτικές για τον προηγούμενο κύκλο, το «The Voice» μαθαίνουμε πως δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας τη σεζόν 2021 – 2022. Σίγουρα όχι στο α’ μισό της σεζόν και κατά 90% ούτε και στο β’…

Κανένας Κοκλώνης δεν εμπλέκεται στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα που όπως όλα δείχνουν πάει… Mega. Η παραγωγή θα είναι των σταθερών συνεργατών του δημιουργού, με την Άννα Χατζησοφιά ξανά μαζί του στη συγγραφή του σεναρίου. Μεταξύ μας, τεράστιο φάουλ του ΑΝΤ1 που δεν μπόρεσε να κρατήσει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίδυμο.

Κακά μαντάτα για το «The Voice»

Εύκολα πήρε το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν το «Σπίτι με το Mega», με τους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν, να έχουν ήδη «κλειδώσει». Το κανάλι, μάλιστα, κράτησε το καλό για το τέλος, καθώς η αυλαία θα πέσει μια μια grande τηλεοπτική συναυλία της Δέσποινας Βανδή, η οποία σπανίως πραγματοποιεί τέτοιου είδους εμφανίσεις στη μικρή οθόνη. Και κάτι μας λέει ότι θα «χτυπήσει» υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Κακά μαντάτα για το «The Voice»

«Κλειδώνει» η συμφωνία Σπύρου Παπαδόπουλου – ΕΡΤ, με τη δημόσια τηλεόραση να ετοιμάζεται να εντάξει ακόμα μία μουσική εκπομπή στο δυναμικό της. Όπως μαθαίνουμε, πάντως, αν και το στυλ της εκπομπής του Παπαδόπουλου θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» -Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλης Μαρίνος- δεν ενθουσιάστηκαν με τα νέα. Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΕΡΤ δεν έχει σκοπό να βάλει φρένο σε καμία από τις μουσικές εκπομπές της λόγω συμφωνίας με τον Σπύρο.

Ημέρες δόξας ξαναζεί η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση. Μετά από αρκετά χρόνια κρίσης, που οι νέες παραγωγές γίνονταν με το σταγονόμετρο, οι ελληνικές σειρές είναι και πάλι στο πικ τους. Μόνο τυχαίο δεν είναι που σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σπεύδουν να κλείσουν παραγωγές αφού το κοινό δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα την προσεγμένη δουλειά που γίνεται στις περισσότερες από αυτές. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι υπερβολές αφού υπάρχουν σειρές που φτάνουν ακόμη και σε εξαψήφια νούμερα για την παραγωγή του κάθε επεισοδίου θυμίζοντας άλλες εποχές. Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια ότι κάποιες από αυτές έχουν λάβει επιδότηση από το ΕΚΟΜΕ, το οποίο επέστρεψε σημαντικό ποσό που δαπανήθηκε από τις εταιρείες παραγωγής.

Κακά μαντάτα για το «The Voice»

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έχει αποχωρήσει από το GNTM, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να έχει δεσμούς με την παραγωγή του ριάλιτι. Η ίδια, έχει προτείνει πρόσωπα από τον χώρο της μόδας που θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν επάξια, ενώ δεν είναι ψέμα πως είχε από την πρώτη στιγμή βάλει «Χ» στην «εναλλακτική» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η επιλογή του προσώπου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είναι στην τελική ευθεία αφού τα γυρίσματα του ριάλιτι ξεκινούν στο τέλος του μήνα. Σημειώνεται ότι η Βίκυ Καγιά τη νέα σεζόν εκτός από το «Shopping Star» θα παρουσιάζει και το «Dancing with the Stars», που έρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.