Επίθεση με βιτριόλι: Σε εξώφυλλο περιοδικού η πρώτη φωτογραφία του προσώπου της Ιωάννας (Pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Μαζί με άλλες έξι γυναίκες στο κελί η δράστιδα

Ποιες είναι οι συνθήκες κράτησής της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού εξακολουθεί να κρατείται η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι. Τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα το πρωί.

Η υπόθεση εξακολουθεί να σοκάρει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Στο μεταξύ η δίκη για την υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και διακόπηκε αφού δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη.

Φως στις συνθήκες που κρατείται η δράστις της επίθεσης έφερε στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η δράστις δέχεται επισκέψεις μόνο από τους δικηγόρους της προκειμένου να χαραχθεί η τακτική που θα ακολουθηθεί στη δίκη. Η 36χρονη βιτριολίστρα κρατείται με άλλες έξι γυναίκες και στο κελί της διαθέτει τηλεόραση χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έχει παρακολουθήσει όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για εκείνη.

Όπως είπε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η δράστις δεν έχει επαφές με τις συγκρατούμενές της. Μένει να δούμε ποια είναι η τακτική που θα ακολουθήσουν οι νομικοί παραστάτες της 36χρονης από εδώ και πέρα. Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπεράσπιση της βιτριολίστριας έχει πετύχει την εξαίρεση γυναικών ενόρκων στη δίκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.