«Κάναμε ένα σοβαρό λάθος»: Η δημόσια συγγνώμη του Sportime

«Κάναμε ένα σοβαρό λάθος»: Η δημόσια συγγνώμη του Sportime

Το λάθος, η διορθωμένη έκδοση και η απολογία των ανθρώπων του site.

Ένα σοβαρό λάθος στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής του μορφής, έκανε το Sportime όσον αφορά την είδηση ότι ο Λε Ταλέκ τελειώνει από την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ηλεκτρονικής εφημερίδας και του site έσπευσαν σε νέο δημοσίευμα να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος τους, να εξηγήσουν τον λόγο που έγινε αυτή η παρεξήγηση αλλά και να προσθέσουν το σωστό ρεπορτάζ με το διορθωμένο πρωτοσέλιδο, αναφέροντας τα εξής:

«Τρελάθηκαν στην ΑΕΚ όταν πρωί πρωί είδαν στο πρωτοσέλιδο του Sportime «Λε Ταλέκ τέλος». Λογικό να τρελαθούν οι άνθρωποι μια και δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ήταν από τα λάθη που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο αλλά δυστυχώς συμβαίνουν. Μια ασυνεννοησία της ομάδας που φτιάχνει την πρώτη σελίδα στο e-Sportime οδήγησε σε αυτό το σοβαρό εκ παραδρομής λάθος.

Το σωστό κείμενο δημοσιεύεται στη σελίδα 3 του e-Sportime (pdf στο τέλος του κειμένου) αλλά και στο site με τον τίτλο: «ΑΕΚ: Δεν αλλάζει τους μεταγραφικούς της στόχους με Γιαννίκη».

Σε αυτό φυσικά τονίζεται πως η Ένωση εξετάζει την απόκτηση χαφ για να προστεθεί παίκτης στην 4άδα των Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σιμάνσκι, Σάκχοφ μια και ο Γαλανόπουλος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Με λίγα λόγια όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω δεν υπάρχει καμία αναφορά πως ο Λε Ταλέκ φεύγει από την ΑΕΚ. Ήταν ένα σοβαρό λάθος στην πρώτη σελίδα, για το οποίο φυσικά και ζητούμε συγνώμη».

«Κάναμε ένα σοβαρό λάθος»: Η δημόσια συγγνώμη του Sportime

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.