Καλοκαίρι με «τηλεοπτικούς» αγώνες μπάσκετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Καλοκαίρι με «τηλεοπτικούς» αγώνες μπάσκετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Δράση καλοκαιρινή…

Οι μοναδικοί επίσημοι αγώνες μπάσκετ που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο σε ολόκληρη την Αττική θα καλυφθούν live από το telesport.gr.

Το διαδικτυακό κανάλι εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό αθλητικό θέαμα στην μετά-καραντίνα εποχή και θα προβάλλει, μετά από συνεννόηση και άδεια της ΕΣΚΑ, όλους τους αγώνες play offs των αναπτυξιακών κατηγοριών (Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων) για την ανάδειξη των πρωταθλητών Αθήνας.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, που θα αναδειχτούν από τους αγώνες play offs, θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΑ στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των αντίστοιχων ηλικιακών ομάδων, τα οποία θα διεξαχθούν λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι αγώνες αυτοί είναι οι μόνοι που «επιβίωσαν» και θα διεξαχθούν κανονικά, ύστερα από την απόφαση της ΕΟΚ (και αντιστοίχως της ΕΣΚΑ) για διακοπή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων.

Στις τελικές φάσεις προκρίθηκαν:

  • Κορασίδων: Κρόνος Γέρακα, Παναθηναϊκός, Δόξα Βύρωνα, Ανταίος
  • Παίδων: ΑΣΕ Δούκα, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΑΕΚ
  • Νεανίδων: Ηλιούπολη, Παναθηναϊκός, Ιάσων Κολωνού, Κρόνος Γέρακα
  • Έφηβων: Περιστέρι, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ακαδημία Αθηνών

Οι συγκεκριμένες ομάδες τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου της Α΄ κατηγορίας. Στην πρώτη φάση θα παίξουν χιαστοί 1ος – 4ος και 2ος – 3ος. Νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που πετυχαίνει τρεις νίκες έναντι του αντιπάλου του. Τα αποτελέσματα που είχαν στην κανονική περίοδο «μεταφέρονται» στη φάση των play offs.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.