«Είμαι πολύ θυμωμένος για να μιλήσω ευγενικά...»: Aπασφάλισε και αποθεώθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης

«Είμαι πολύ θυμωμένος για να μιλήσω ευγενικά…»: Aπασφάλισε και αποθεώθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Όλα όσα ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη από την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός φοιτητής έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε επίθεση μαζί με την παρέα του στην περιοχή του Χαριλάου επειδή απάντησε ότι υποστήριζε τον Άρη.

Ήδη έχει συλληφθεί ένας βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και αναζητείται οι συνεργοί του. Οι αρχές εκτιμούν ότι στη δολοφονική επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 10-12 άτομα και η αστυνομία κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ταυτοποιήσει όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τον αποτροπιασμό για την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Ξέρεις τι είναι το παιδί σου να χάνεται χωρίς λόγο; Είναι αδιανόητο. Είναι αδιανόητο και δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν μπορούμε εμείς να φανταστούμε τον πόνο» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova.

«Έκανα αυτή την ανάρτηση, επειδή είμαι πολύ θυμωμένος για να μιλήσω ευγενικά. Οπότε έκατσα και έγραψα όσο πιο ήρεμα μπορούσα, γιατί δεν μπορούσα να το σχολιάσω κανονικά» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα είχε γράφει στον λογαριασμό του στο facebook:

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο δολοφόνος είναι Έλληνας ή ξένος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος ή ΠΑΟΚτσής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι δολοφόνοι – ή εν δυνάμει δολοφόνοι – βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε Κυβέρνησης προς το ποδόσφαιρό μας δεν είναι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια για τις ομάδες ούτε να ψάχνει τρόπους να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες. Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία η οποία ποτέ, συντεταγμένα, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.