Και εξώδικο προς την ΕΠΟ η Cosmote TV για τον τελικό Κυπέλλου

Και εξώδικο προς την ΕΠΟ η Cosmote TV για τον τελικό Κυπέλλου

Ζητά να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Ο τελικός Κυπέλλου αναβλήθηκε και οδεύει για τα τέλη Αυγούστου ενώ, τόσο ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, όσο και η Cosmote TV είχαν προετοιμαστεί για τον μεγάλο αγώνα. Ωστόσο το ζήτημα που προέκυψε με την έδρα διεξαγωγής του, τον μεταθέτει σε… 40 ημέρες από τώρα.

Κάτι που φυσικά από το συνδρομητικό, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα, δεν άφησαν αναπάντητο.

Αρχικά από την Cosmote TV εστάλη αυστηρή επιστολή προς την ΕΠΟ, ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και αναφέροντας ότι είχαν προγραμματιστεί και οργανωθεί όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την τηλεοπτική του κάλυψη, αλλά και ότι η αναβολή επηρεάζει τις εμπορικές συνεργασίες της.

Και ζητά «να διεξαχθεί ο τελικός στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ωστόσο από την Cosmote TV δεν έμειναν εκεί και κινήθηκαν ήδη δικαστικώς! Πρώτη κίνηση; H κοινοποίηση εξώδικης διαμαρτυρίας προς την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Προφανώς κάποιοι ήθελαν την αναβολή και μετάθεση του αγώνα αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ήτοι αυτόν που… πληρώνει για τη διοργάνωση. Και οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.