Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

Στα όπλα ο βουλευτής της ΝΔ, αλλά για… λανθασμένο λόγο

Ποιος… πόλεμος και ποια Τουρκία; Αυτά που γίνονται τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή τα ελληνοτουρκικά, δεν έχουν προηγούμενο.

Ενα, ίσως το καλύτερο και πιο σπαρταριστό, έλαβε χώρα στο Twitter. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι βουλευτής της ΝΔ αλλά μάλλον με έλλειψη στην ενημέρωση και πόσταρε περί «θάρρος, αποφασιστικότητας, ανιδιοτέλειας» κλπ. επειδή, ως ανέφερε, «σε λίγο συνέρχεται η Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας» και «να είμαστε ψύχραιμοι και προετοιμασμένοι».

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νικόλ Λειβαδάρη, του απάντησε: «Η συνεδρίαση της επιτροπής ήταν ήδη προγραμματισμένη για θέμα… απόδημου Ελληνισμού και για ενημέρωση προς τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Βλάση. Ο πόλεμος αναβάλλεται».

Γενικώς αρκετοί βουλευτές, μα και δημοσιογράφοι, είναι τόσο πολεμοχαρείς που δεν τους το είχαμε. Βάλτε μέσα τα κουμπούρια παιδιά, δεν θα πάρουμε την Πόλη. Όχι ακόμη, τουλάχιστον. Φυσικά ο Μπογδάνος δεν άφησε αναπάντητο το θέμα. Και να ‘σου τα «η κ. Λειβαδάρη πληρώνεται για να ενημερώνει και όχι να ειρωνεύεται», και δωσ’ του περί «αντιμπογδανικού πνεύματος των ημερών».

Ναι, ναι. Φάση έχει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.