Τέλος από το Open η Ανθή Βούλγαρη

Τέλος από το Open η Ανθή Βούλγαρη

Το μήνυμα της δημοσιογράφου για τη διακοπή της συνεργασίας της.

Την παραίτησή της, μετά το τέλος της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 05:30», υπέβαλε η Ανθή Βούλγαρη.

Συμπαρουσίαζε, μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, την πρωινή εκπομπή του Open και το γνωστοποίησε μέσω των social media. Προσθέτοντας πως σύντομα θα ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κραταω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα. Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς».

View this post on Instagram

Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κραταω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικο τμήμα που αξημερωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤️❤️❤️Δεν σας αποχαιρετω.. Λέω εις το επανιδειν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς ???

A post shared by Anthi Voulgari (@anthivoulgari) on

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.