Εκεί γυρίζεται ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» - Πότε θα τον δούμε;

Εκεί γυρίζεται ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» – Πότε θα τον δούμε;

Πότε θα προβληθεί;

Ήταν πάνω κάτω γνωστό. Το «La Casa de Papel», η ισπανική σειρά που… έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για το Netflix, θα επιστρέψει μεν με τον 5ο κύκλο, αλλά θα είναι ο τελευταίος της. Η σειρά του Άλεξ Πίνα σε παραγωγή Vancouver Media ξεκίνηση ήδη τα γυρίσματα σε περιοχές της Ισπανίας, της Δανίας και της Πορτογαλίας.

Το τελευταίο μέρος της σειράς θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και ο Πίνα παραδέχθηκε ότι «μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Τα γυρίσματα ήταν αρχικώς προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο και ο 5ος κύκλος να προβληθεί από τον προσεχή Σεπτέμβρη, αλλά υπήρξε ανατροπή στον προγραμματισμό λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ισπανία.

Πλέον, εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το τελευταίο, πολυαναμενόμενο μέρος προβληθεί την άνοιξη του 2021, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον 4ο κύκλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.