Ανοίγει η αγορά: Έρχονται νέες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Ανοίγει η αγορά: Έρχονται νέες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Εξελίξεις στον τομέα.

Τέλος στο καθεστώς της προσωρινής αδειοδότησης των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα δίνει το νέο νομοσχέδιο που προσδίδει έναν απόλυτα νόμιμο χαρακτήρα στις στοιχηματικές εταιρείες.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις μόνιμες άδειες των στοιχηματικών στην Ελλάδα βρίσκεται εκ νέου σε διαβούλευση, ύστερα από ενστάσεις αναφορικά με τους όρους στη χρήση των καζίνο κι από Οκτώβριο τουλάχιστον δύο νέες εταιρείες αναμένεται να κάνουν… ντεμπούτο και να προσκαλέσουν τους Ελληνες στο πελατολόγιό τους.

Εφεξής, η άδεια είναι διάρκειας 7 ετών, με 5 εκατ. ευρώ για το εν λόγω διάστημα για κάθε άδεια και απαγορεύεται, σε μία άδεια, να υπάρχει παραπάνω από μία εταιρεία.

Ως κάνει η Sporting Odds Limited με τις Sportingbet, Vistabet, Bwin ή η Rebels Gaming Ltd με τις Interwetten και Winmasters. Μερικές, ακούγεται ότι δεν θα ανανεώσουν την προσωρινή τους άδεια διότι τα χρήματα, για την 7ετία, είναι πολλά, πάνω από τα στάνταρ τους, έστω.

Συνάμα, αναμένεται είσοδος στην ελληνική αγορά τουλάχιστον δύο, ίσως και τριών, νέων στοιχηματικών και μία… στα προσεχώς: τούτη προέρχεται από τη σύμπραξη του ομίλου ΟΤΕ και της Intralot με στόχο τα μέσα του 2021, ίσως κι από το 2022.

Συνάμα, στην πιάτσα ακούγεται έντονα για άμεση δραστηριοποίηση στη χώρα μας μιας ρώσικης, της Parimatch,  αλλά και της σκανδιναβικής Betsson. Κορωνοϊού επιτρέποντος, βεβαίως βεβαίως…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.