«Τραγικό είναι να λες μ@λ@κίες!»: Ευθεία επίθεση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα (Vid)

«Τραγικό είναι να λες μ@λ@κίες!»: Ευθεία επίθεση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα (Vid)

Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα εξαπέλυσε μέσω twitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Αφορμή για την διαδικτυακή τοποθέτηση του δημοσιογράφου αποτέλεσε το ξέσπασμα του παρουσιαστή του «Πρωινού» για την υπόθεση του Κολωνού.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε έντονο ύφος σε όλους εκείνους που τον επικρίνουν για την σκαλέτα της εκπομπής. Είπε, μάλιστα, ότι μετά από 30 χρόνια στη δουλειά, δεν θα πάρει άδεια από κανέναν για να φτιάξει την σκαλέτα της εκπομπής.

«Γιατί καλό και το lifestyle, το έχω υπηρετήσει, θα το ξαναϋπηρετήσω. Μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μας δίνει λεφτά, όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Όμως, αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνήσουμε συνειδήσεις, δεν θα πάρω την άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια. Να λέτε μ@λ@κίες! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τραγικό δεν είναι να ακούς μα@λ@κίες 30 χρόνια. Τραγικό είναι να τις λες… Άντε πια!», σχολίασε μέσω twitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.