Τι λένε στην Cosmote TV για το PAO TV

Τι λένε στην Cosmote TV για το PAO TV

Και η συμφωνία με PAOK TV.

Οριστική φαίνεται να είναι η συμφωνία, μετά τον ΠΑΟΚ, και με τον Παναθηναϊκό με την Cosmote TV αναφορικά με την προβολή των διαδικτυακών τους καναλιών μέσω της πλατφόρμας της.

Ευλόγως, τόσο για το PAOK TV όσο και για το PAO TV (ή Panathinaikos TV) υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να προβληθούν μέσω των pay per view καναλιών της Cosmote TV: πληρώνεις, βλέπεις. Και μάλιστα δύναται να πληρώσεις, όχι άμεσα αλλά στον μηνιαίο λογαριασμό στην Cosmote TV – αν είσαι συνδρομητής.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Cosmote TV και ΠΑΟΚ, προκειμένου το PAOK TV, είναι δεδομένη αλλά για τις μεταδόσεις του Παναθηναϊκού επικρατεί ακόμη μια ρευστή κατάσταση μιας και… κανάλι δεν υπάρχει ακόμη. Απλώς έχει προαναγγελθεί.

Παράλληλα, στη μιντιακή πιάτσα επικρατεί η αίσθηση ότι το λανσάρισμα διαδικτυακού καναλιού αποτελεί μοχλό πίεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τη Nova, προκειμένου να λάβει καλύτερη προσφορά από το κανάλι για να ανανεώσει. Αν επιβεβαιωθούν τούτα τα σενάρια, ή όχι, θα το δούμε συν τω χρόνω.

Πάντως στην Cosmote TV θα γινόταν ωραιότατο… boostάρισμα αν αποκτούσε δύο εμπορικές ΠΑΕ και τις προέβαλλε και μέσω της over the top εφαρμογής της, η οποία τα πάει τόσο περίφημα που ήδη… κατάργησε το Cosmote TV Go.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.