Κι όμως, πανηγυρίζουν στο κανάλι για το ΑΝΤ1+

Μετά τα προβλήματα του Μουντιάλ: Πάει για τη μεγάλη ρελάνς το ΑΝΤ1+

Θα καταφέρει το ακατόρθωτο ή θα βουλιάξει το εγχείρημα.

Δυο στροφές μόλις πριν το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να βάλουν στη ζυγαριά ένα project που στην αρχή της διοργάνωσης παρουσιάστηκε προβληματικό στην εκτέλεσή του, άλλαξε, προσαρμόστηκε για να αντέξει την πίεση και δείχνει σημάδια ζωής.

Το εγχείρημα του ΑΝΤ1+ να επιχειρήσει να προβάλλει για πρώτη φορά παγκόσμιο κύπελλο σε ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα κατέρρευσε μετά το πρώτο τριήμερο των αγώνων, μετά από αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οι αγώνες επέστρεψαν στον ελεύθερο ΑΝΤ1 και στελέχη που εμπλέκονταν με το αδοκίμαστο εγχείρημα αντιμετώπισαν τις επιπτώσεις της αποτυχίας.

Οι συνδρομητές όμως της νέας πλατφόρμας, παρότι αρχικά κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι θα αποζημιωθούν παίρνοντας πίσω τη χρηματική αξία των συνδρομών τους, δεν αποζημιώθηκαν χρηματικά. Υπήρξε ένας άλλος τρόπος αποζημίωσης με τους ιθύνοντες του σταθμού να τους χαρίζουν εξτρά μήνες με δωρεάν συνδρομή.

Ο ΑΝΤ1 στοχεύει ακόμα και τώρα να κρατήσει όλους αυτούς τους συνδρομητές με το υπόλοιπο πρόγραμμα της πλατφόρμας ακόμα και αν δεν φτάνει στα επίπεδα της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Νέες σειρές που θα προβάλλονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα, παλαιότερες σειρές από το αρχείο 30 ετών του σταθμού και νέο πρωτογενές υλικό εκπομπών θα προσπαθήσει να γίνει το δέλεαρ για να κρατήσουν τη συνδρομή τους όσοι πήραν το δώρο των τριών μηνών μετά το πέρας αυτών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.