«Τα βλέπω όλα πράσινα»: Μόλις κυκλοφόρησε

«Τα βλέπω όλα πράσινα»: Μόλις κυκλοφόρησε

Δια χειρός Άγγελου Σκλαβουνάκη.

Το ξέρατε ότι σε απόμακρους καταυλισμούς Ινδιάνων ζουν ιθαγενείς που δοξάζουν τον Σύλλογο Μεγάλο;

Ποιος άραγε υποψιαζόταν πως κάποτε είχαν «φυτρώσει» τριφύλλια στην καρδιά του Πειραιά; Γνωρίζατε πόσες φορές φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ; Πού σταμάτησε το κοντέρ στα τοπικά «αιώνια ντέρμπι» και πότε επαναλήφθηκε ο θρίαμβος του 8-2;

Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και ο μυθικός Κώστας Νεστορίδης αγωνίστηκαν σε τρίφυλλες ομάδες; Σε πόσα χωριά και κωμοπόλεις κλοτσάνε την μπάλα ομάδες που τιμούν την ονομασία του Παναθηναϊκού;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου «Τα βλέπω όλα πράσινα» που μόλις κυκλοφόρησε από την Εκδοτική Belle Époque.

Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού ΑΟ, Άγγελος Σκλαβουνάκης, ο οποίος –αξιοποιώντας το μοναδικό ερευνητικό του ταλέντο– ρίχνει φως σε ένα άγνωστο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας.

Το βιβλίο «Τα βλέπω όλα πράσινα» καταγράφει την ιστορία των σωματείων που συνδέονται, με οποιονδήποτε πιθανό ή απίθανο τρόπο, με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν μοναδικό «οδηγό» ομάδων και προσώπων, μέσω του οποίου αποκρυπτογραφούνται κρυμμένα μυστικά ανθρώπων που λάτρευαν σαν θρησκεία το Τριφύλλι.

Αποκτήστε το, μαζί με άλλα καταπράσινα βιβλία, επωφελούμενοι προσφορών και εκπτώσεων, στο www.vivliapao.gr  Διαθέσιμο, επίσης, στα κεντρικά βιβλιοπωλεία Ιανός και Πολιτεία. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.