Από τον ΣΚΑΪ, στο OPEN! Ποια εκπομπή... άλλαξε χέρια;

Ενόψει εκλογών: Τεράστιο «μπαμ» OPEN…

Eνίσχυση στην ενημέρωση.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες, για λάθος λόγους, η Όλγα Τρέμη να επέστρεψε στην επικαιρότητα μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα μικρούτσικου που αποκάλυπτε προσωπικές τους στιγμές από το μακρινό παρελθόν, η δημοσιογράφος όμως γυρίζει εκεί που έγινε πανελληνίως γνωστή στο παρελθόν, στην τηλεοπτική ενημέρωση δηλαδή.

Με την παρουσία της έμπειρης δημοσιογράφου ενισχύεται το τμήμα της ενημέρωσης του OPEN τους επόμενους μήνες οι οποίοι είναι προεκλογικοί.

Σύμφωνα με την «On Time», η Όλγα Τρέμη θα έχει ρόλο σχολιάστριας τόσο στο κεντρικό δελτίο του καναλιού όσο και στις προεκλογικές βραδιές στον δρόμο προς τις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου. Εξάλλου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει συνδυάσει το όνομά της με τέτοιες βραδιές εκλογών που συντόνιζε η ίδια ως κεντρική παρουσιάστρια στο παλιό Mega.

Η Όλγα Τρέμη θα έχει ενεργό ρόλο και στη βραδιά των εκλογών, στις 21 Μαΐου, ενώ θεωρείται σίγουρο πως η συνεργασία της με το Ανοιχτό Κανάλι θα συνεχιστεί και αργότερα, ειδικά αν η χώρα οδηγηθεί και σε δεύτερες εκλογές στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.