Συνέντευξη-βόμβα ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης - Πότε θα τη δούμε τηλεοπτικά

Συνέντευξη-βόμβα ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης – Πότε θα τη δούμε τηλεοπτικά

Περνά στην αντεπίθεση ο ηθοποιός.

Απομονωμένος στο σπίτι του παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την αποφυλάκισή του στις 2 Ιουλίου του 2022, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και λίγα πρόσωπα από τον πολύ στενό επαγγελματικό του κύκλο.

Όπως οι δικηγόροι του έχουν δημόσια παραδεχτεί, ο ηθοποιός περνά δύσκολα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς το «εμπάργκο» παραμένει -με ελάχιστες εξαιρέσεις, καθώς ο ίδιος έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις προκειμένου να επιστρέψει στο σανίδι-, με τον ίδιο ωστόσο, μέχρι σήμερα να μην έχει δεχτεί να προβεί σε δηλώσεις για τη δικαστική του περιπέτεια.

Κάτι που, όμως, έχει αποφασίσει να κάνει, θέλοντας να δώσει δημόσια και τη δική του εκδοχή όσων συνέβησαν. Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός πρωταγωνιστής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος δύο γυναικών -με το δικαστήριο να του επιβάλλει κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης οκτώ ετών- και αθώος για την κατηγορία δύο βιασμών.

O Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε θέατρο μετά την αποφυλάκισή του – Αποχώρησε πριν την παράσταση (Pics)

«Ο κ. Φιλιππίδης κρατήθηκε προσωρινά, προφυλακίστηκε για 11 μήνες επειδή τον κατήγγειλε μία κυρία ότι διέπραξε σε βάρος της δύο τετελεσμένους βιασμούς. Γι’ αυτή την κατηγορία που του στέρησε την ελευθερία, ομόφωνα το δικαστήριο με σύμφωνη απόφαση της εισαγγελέως αθωώθηκε. Και έμειναν οι δύο απόπειρες όπου καταδικάσθηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη όπου σε αυτές τις δύο απόπειρες βιασμού ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τις δύο φορές και είπε ‘περάστε έξω‘», είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος δήλωσε βέβαιος πως ο πελάτης του «στο Εφετείο θα δικαιωθεί ολοκληρωτικά».

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η απάντηση στο γιατί ο ηθοποιός δεν έχει βγει να μιλήσει μέχρι σήμερα.

Όπως μαθαίνουμε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισε μαζί με την ομάδα δικηγόρων του να δώσει μία αποκαλυπτική -αυστηρά- τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόφαση του Εφετείου, στο οποίο οι συνήγοροί του είναι βέβαιοι πως θα αθωωθεί και για τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού.

Η δικηγόρος Κυριακή Πακιρτζίδου, μάλιστα, είχε μιλήσει σχετικά με την πρόθεση του ηθοποιού να βγει και να μιλήσει για όλα:

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου».

H πολυαναμενόμενη συνέντευξη, πάντως, μαθαίνουμε πως θα δωθεί υπό συγκεκριμένους όρους και σε δημοσιογράφο και κανάλι που θα επιλέξει ο ίδιος ο Φιλιππίδης, καθώς δεν είναι ψέμα πως έχει δεχτεί προτάσεις από όλες τις εκπομπές και σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους του ενημερωτικού αλλά και του ψυχαγωγικού τομέα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.