Κίνηση-ματ από το… πουθενά για το OPEN

Κίνηση-ματ από το… πουθενά για το OPEN

Μία συμφωνία... απογείωση για το κανάλι.

«Η διοίκηση του OPEN, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την
εταιρία παραγωγής Barking Well. Η Barking Well αναλαμβάνει την υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού». Μπορεί να μοιάζουν δύο απλές προτάσεις ενός δελτίου τύπου για την αλλαγή στο ψυχαγωγικό κομμάτι ενός σταθμού αλλά μόνο αυτό δεν είναι.

Το Open έκανε την κίνηση ματ του καλοκαιριού, ίσως και των επόμενων χρόνων, αφήνοντας πίσω του μία και καλή τις ημέρες των συνεχόμενων παραιτήσεων που έδειχναν μία μικρή αβεβαιότητα για το μέλλον του σταθμού. Ο Ιβάν Σαββίδης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μαζί με τους ιθύνοντες του σταθμού έκλεισαν τον Mr Ψυχαγωγία, τον άνθρωπο με τις μεγαλύτερες παραγωγές ψυχαγωγικής θεματικής, τον Νίκο Κοκλώνη.

To «Ανοιχτό Κανάλι» έκανε το τεράστιο βήμα. «Έκλεισε» αυτόν που ήθελαν όλοι, τον άνθρωπο που είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός παραγωγός και παρουσιαστής ενός επιτυχημένου βραδινού μουσικού σόου. Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη πιάνουν δουλειά, σηκώνουν μανίκια και αναλαμβάνουν να ξαναστήσουν το ψυχαγωγικό τμήμα του Open.

Ο παραγωγός του J2US, του νέου Fame Story, της εκπομπής Super Κατερίνα και πολλών άλλων projects είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αναμορφώσει το ψυχαγωγικό τμήμα του Open ξεκινώντας από τις πρωινές εκπομπές και έχοντας μπροστά του λευκό χαρτί να δημιουργήσει shows αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Η περίοδος των ερωτηματικών και των διαφαινόμενων αλλαγών πέρασε πια στο παρελθόν. Η περίοδος της δημιουργίας και του χτισίματος της νέας εικόνας του καναλιού ξεκινάει. Μετά την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας εξάλλου το κατάλαβαν άμεσα και οι ανταγωνιστές του.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.