Διπλή μπάλα απέναντι από το debate - Ποιους αγώνες θα δούμε και πού

Όλα έτοιμα για το (νέο) debate των πολιτικών αρχηγών – Όλες οι λεπτομέρειες

Ποια κανάλια το μεταδίδουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα κάνουν τις ερωτήσεις.

Περίπου έναν μήνα από την προηγουμένη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών (10 Μαΐου) και όλα είναι έτοιμα στην ΕΡΤ για να φιλοξενήσει το δεύτερο debate που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 21:00.

Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS, με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής, την ΕΡΤ1 και την ERT WORLD. Θα μεταδοθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX και το ERTFLIX International.

Εκτός δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθεί live από Mega, ΣΚΑΪ, Open, ANT1, Star – όχι όμως από τον Alpha που θα δείχνει live ποδοσφαιρικό αγώνα την ίδια ώρα.

Οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, θα φτάσουν στο Ραδιομέγαρο, περίπου, στις 8 το βράδυ και θα πάρουν θέση στο ERTNEWS STUDIO.

Την τηλεμαχία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς, ενώ απέναντι από τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα καθίσουν με αλφαβητική σειρά, εκ νέου οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Η Μάρα Ζαχαρέα (Star), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (Open) και η Ράνια Τζίμα (Mega).

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του debate, στις 20:00 και μετά την ολοκλήρωσή του τα μεσάνυχτα, το ΕΡΤNEWS θα μεταδώσει ενημερωτικές εκπομπές για το προσκήνιο και το παρασκήνιο της τηλεμαχίας με παρουσιαστή και συντονιστή τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Η μετάδοσή τους θα γίνει ταυτόχρονα και από την ΕΡΤ1.

Όπως και στο πρώτο debate έτσι και τώρα υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον για την κάλυψή του. Δεκάδες δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, από διεθνή ΜΜΕ έχουν ήδη λάβει την απαραίτητη διαπίστευση. Αντίστοιχες διαπιστεύσεις έχουν δοθεί και σε φωτορεπόρτερ από τα μεγαλύτερα εγχώρια και διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία.

Για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου έχει διαμορφωθεί Press Center (Κέντρο Τύπου).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.