Ευρωεκλογές: Γέμισαν δημοσιογράφους τα ψηφοδέλτια των κομμάτων - Η λίστα με τα ονόματα

Ευρωεκλογές: Γέμισαν δημοσιογράφους τα ψηφοδέλτια των κομμάτων – Η λίστα με τα ονόματα

Δεν είναι, δα, και λίγοι…

Έντονη θα είναι η παρουσία των δημοσιογράφων και σ’ αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές καθώς θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια σχεδόν όλων των κομμάτων.

Με τη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη ανακοινωθεί ότι θα κατέβουν η νυν ευρωβουλεύτρια Μαρία Σπυράκη καθώς και οι Δημήτρης Τσιόδρας, Βίκυ Φλέσσα, Νίκος Στέφος, Ανδρέας Ζαμπούκας, Γιώργος Μουρούτης και φυσικά οι έσχατες προσθήκες: ο Γιώργος Αυτιάς και η Ελεονώρα Μελέτη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν «προκριματικές» διαδικασίες, όπου τα μέλη ανέδειξαν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, εξαίρεση οι νυν ευρωβουλευτές. Ανάμεσά τους ο δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης, όπως και οι Δώρα Αυγέρη, Δημήτρης Πανόπουλος, Δημήτρης Παπανώτας, Δώρα Τσαμπάζη και Ευάγγελος Αντώναρος.

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου και μόνος δημοσιογράφος υποψήφιος θα είναι ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Ακούγεται πάντως ότι ίσως είναι τελικά και ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής.

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τους 42 υποψηφίους έχοντας τρεις δημοσιογράφους στη λίστα: Νίκος Αγγελίδης, Ιωάννα Κολοβού και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Αναμένεται η λίστα της Ελληνικής Λύσης (αλλά μαζί της υποψήφιος θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και δημοσιογράφος Γιάννης Σκάλκος) ενώ στις πρώτες υποψηφιότητες της Νέας Αριστεράς είναι ο εν ενεργεία ευρωβουλευτής, ο οποίος εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε πριν τη διάσπαση, Στέλιος Κούλογλου. Υποψήφιοι με τη ΝΑ και οι δημοσιογράφοι Φιλήμων Καραμήτσος, Ακης Σακισλόγλου καθώς και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, επίσης του χώρου.

Υποψήφιος, δε, με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου «Δημοκράτες» θα είναι ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης ενώ με το Πράσινο Κίνημα κατεβαίνει η Έλενα Χορέβα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.