Και τηλεπαιχνίδι και reality ετοιμάζει το Mega

Και τηλεπαιχνίδι και reality ετοιμάζει το Mega

Αλλαγές ενόψει στα πλάνα του καναλιού.

Τα πλάνα στο Mega και οι σχεδιασμοί δεν σταματούν και το πρόγραμμα παραμένει υπό διαμόρφωση, με δύο νέα projects να είναι… ante portas.

Κατ’ αρχάς το μεγάλο κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός προγράμματος που έχει προβληθεί στην Αγγλία και στο Channel 4 το 2013 – και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για το «Googlebox», όπου κάθε εβδομάδα δέκα ζευγάρια (από το σαλόνι του σπιτιού τους) παρακολουθούν τηλεόραση και σχολιάζουν. Συχνά μάλιστα κάποια ζευγάρια είναι celebrities. Και δεν θα υπάρχει παρουσιαστής αλλά εκφωνητής / σχολιαστής με επικρατέστερο τον τον Μίνωα Θεοχάρη, που ήδη ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Mega στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Το megaλο κανάλι έχει συμφωνήσει και με τον Τόνι Σφήνο για να παρουσιάσει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι που αναμένεται να προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν.

Ο δημοφιλής perfomer επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Super Market», ένα τηλεπαιχνίδι που διεκδικούσε και ο ΑΝΤ1 (αλλά τελικά επέλεξε να επαναφέρει το «Taxi») αλλά δεν είναι… νέο εν Ελλάδι: στις αρχές δεκαετίας του ‘90 έπαιζε μέσω ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.