Επιστροφή με Σακελλαροπούλου και Χαρδαλιά

Επιστροφή με Σακελλαροπούλου και Χαρδαλιά

Δυναμική επάνοδος για το «Special Report» του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 ξεκίνησε πέρυσι, μεταδιδόταν κάθε Τρίτη και στέφθηκε με επιτυχία. Το «Special Report» έρχεται και φέτος με τον Τάσο Τέλλογλου και τον Αντώνη Φουρλή, αλλά και τη Μαρία Σαράφογλου μόνιμα πλέον στην ομάδα, και θα μεταδίδεται από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:30.

Στην πρεμιέρα και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η εκπομπή αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία μιλά στον Φουρλή για το πώς αντιμετωπίζει τα καθήκοντά της, αλλά και το πώς οραματίζεται τον ρόλο της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το «Special Report» ακολούθησε την Πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι της στο Καστελλόριζο, την ώρα που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρισκόταν στο απόγειό της.

Παράλληλα, εργαζόμενοι σε τρία εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα, που ζουν σε έξι διαφορετικούς νομούς, προσβλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες από Covid-19. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξίδεψε στα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη για να ερευνήσει πώς οι αρχές, οι υπεύθυνοι των εργοστασίων και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διαχειρίστηκαν την διασπορά του ιού.

Επιστροφή με Σακελλαροπούλου και Χαρδαλιά

Και  καταγράφει τις προσπάθειες των υπευθύνων μέσα στο Τμήμα Ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Τέλλογλου μιλά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, για το δύσκολο έργο της καταγραφής των κρουσμάτων στις συρροές που ανησυχούν τους ειδικούς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.