Όταν η Κοσιώνη θύμισε πώς είναι η πραγματική δημοσιογραφία... (Vid)

Όταν η Κοσιώνη θύμισε πώς είναι η πραγματική δημοσιογραφία… (Vid)

Στη συζήτηση με την κ. Κουτζαμάνη.

Σπάνια εν ενεργεία, ή μη, δικαστικοί και εισαγγελείς εμφανίζονται live σε στούντιο. Γενικώς, σπάνια μιλούν δημόσια. Ένα το κρατούμενο, ήταν μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του ΣΚΑΪ η παρουσία της Ευτέρπης Κουτζαμάνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δεύτερον, το πώς χειρίστηκε η Σία Κοσιώνη την παρουσία της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ήτοι της γυναίκες που… έδεσε την πολύκροτη υπόθεση κατά της ΧΑ και την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων περί εγκληματικής οργάνωσης.

Όχι, την κ. Κουτζαμάνη δεν τη λες δα και τηλεοπτική παρουσία, άλλωστε το τρακ της ήταν εμφανές. Μικρή σημαία είχε. Τα όσα είπε όμως θα γραφτούν στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας καθότι η Κοσιώνη χειρίστηκε άψογα τη σημαντική καλεσμένη της. Αφενός προσπάθησε να βγάλει από την κ. Κουτζαμάνη και την ανθρώπινή της πλευρά, όχι μόνο τη δικαστική, αφετέρου οι ερωτήσεις ήταν δημοσιογραφικά άψογες.

Ακόμη ακόμη και προς το τέλος, όταν τη ρώτησε για το φλέγον, για τον ΣΥΡΙΖΑ – και όχι μόνο, ζήτημα των δηλώσεων του Σταύρου Κοντονή, η ερώτηση δεν θύμισε ότι ήταν από δημοσιογράφου ενός, κακά τα ψέματα, φιλοκυβερνητικού καναλιού.

Η κ. Κουτζαμάνη επισήμανε ότι και οι δυο υποθέσεις που χειρίστηκε της, 17 Νοέμβρη και της ΧΑ, ήταν δύσκολες, αλλά της Χρυσής Αυγής ήταν ακόμα πιο δύσκολη γιατί είχε να κάνει με βουλευτές ενώ με της 17Ν με κοινούς εγκληματίες, με τρομοκράτες.

Χωρίς κατηγορίες, χωρίς φωνές, χωρίς φανφάρες έγινε μια συζήτηση που αξίζει να τη δείτε ή να τη θυμηθείτε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.