«Νεκρώνει» η tv - Μέχρι πότε δεν θα πραγματοποιούνται γυρίσματα

Η Χρυσή Αυγή στα τηλεοπτικά στούντιο: Τι ίσχυε με το ΕΣΡ

Ήταν επιλογή, όχι υποχρέωση.

«Μα, τους καλούσαμε στο στούντιο επειδή το έλεγε το ΕΣΡ», το νέο αφήγημα. Δημοσιογραφικό αυτή τη φορά. Και το ξεστόμισαν ήδη μερικοί, αναφορικά με τις κατηγορίες (στα social media) περί παρουσίας μελών της Χρυσής Αυγής ως καλεσμένοι σε τηλεοπτικά στούντιο.

Θέλετε να το δούμε λίγο;

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης βγάζει υποχρεωτικό χρόνο προβολής των θέσεων των κομμάτων στα κανάλια προεκλογικά – και μόνο προεκλογικά. Ποτέ άλλοτε. Και τα οποία κανάλια, τις περισσότερες φορές δεν πληρώνουν τα πρόστιμα που τους επιβάλλει το ΕΣΡ. Κι αν θελήσει, ας το διαψεύσει η Αρχή.

Επίσης, τα μέλη της, και με τον νόμο πλέον, εγκληματικής οργάνωσης ονόματι Χρυσή Αυγή προσκαλούνταν και εκτός προεκλογικής περιόδου. Από επιλογή λοιπόν, και όχι υποχρέωση. Ας μη στρουθοκαμηλίζουν ορισμένοι. Και, ξέρετε, στην εποχή του διαδικτύου αυτά υπάρχουν. Παντού.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό λοιπόν ορισμένα ΜΜΕ να που παρουσιάζουν πλέον το πραγματικό εμετικό πρόσωπο της παρέας του Μιχαλολιάκου: άργησαν.

Αυτά έπρεπε να γίνουν χρόνια πριν, τότε που προέβαλαν ρεπορτάζ ότι… βοηθούσαν τις γιαγιάδες στα ΑΤΜ ή τους συμβούλευαν να βρουν τρόπο να μην τους πιάνουν στο στόμα τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.