Κύπελλα Ευρώπης: Tα παιχνίδια της εβδομάδας

Κύπελλα Ευρώπης: Tα παιχνίδια της εβδομάδας

Πόρτο, Λέστερ, Γρανάδα, εβδομάδα για… TV.

Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Δυνατές αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δίνουν ο Ολυμπιακός στο Champions League καθώς και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League και την Τετάρτη (22:00) αντιμετωπίζει στο «Ντραγάο» την Πόρτο. Αν φύγει αήττητος από την Πορτογαλία θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Ο αγώνας μεταδίδεται από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή του Γιώργο Θαναηλάκη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Σπηλιόπουλου ενώ στην εκπομπή θα προβληθεί βίντεο αφιέρωμα στον Αντρέ Βίλας Μπόας, προπονητή της Μαρσέιγ, η οποία αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη η ΑΕΚ, που γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου της υποδέχεται (19:55) στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Μεταδίδεται από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και την εκπομπή, πριν και μετά το ματς, παρουσιάζει ο Κώστας Ψάρρας.

Τέλος ο ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα, θα προσπαθήσει να καλύψει την απώλεια, με ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη (22:00) στη Γρανάδα. Το ματς δείχνει το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι ενώ στην παρουσίαση της εκπομπή θα είναι ο Στέφανος Αβραμίδης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.