Τρίτη σερί Πέμπτη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πότε και πού θα δούμε τους αγώνες

Τρίτη σερί Πέμπτη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πότε και πού θα δούμε τους αγώνες

Όλα τα ματς από την Cosmote TV.

Europa League, μέρος τρίτο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:55, στην Τούμπα την PSV Αϊντχόφεν σ’ έναν αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας: άλλωστε, ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στον 5ο όμιλο. Η Αϊντχόφεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ στην τρίτη με 2 πόντους.

Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα περάσει την ολλανδική ομάδα και θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Στον 7ο όμιλο του Europa League, η ΑΕΚ κυνηγάει την πρώτη της νίκη, τη στις 22:00, στην Ουκρανία κόντρα στη Ζόρια. Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει τα δύο σερί παιχνίδια που θα δώσει με τους Ουκρανούς για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση.

Πρώτος σταθμός των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, είναι το «UEFA Europa League Show» (18.00 Cosmote Sport 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Λίγο πριν από τη σέντρα του ματς του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας. Εκεί θα βρίσκεται ο Κώστας Ψάρρας με καλεσμένο τον πρώην παίκτη και προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» Γιώργο Γεωργιάδη, για να σχολιάσουν τα δεδομένα του αγώνα. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα των αντιπάλων, οι ενδεκάδες, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις και αποκλειστική συνέντευξη του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς η σκυτάλη θα δοθεί στο post game που θα βγει από την Τούμπα με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στο πρόγραμμα των Cosmote Sport καναλιών, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν επίσης pre game (21:00) για τον αγώνα Ζόρια-ΑΕK. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι απεσταλμένοι της Cosmote TV στην Ουκρανία Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνος Μάλαμας, θα περιγράψουν σε ζωντανή σύνδεση το κλίμα στους δύο πάγκους, ενώ θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της αναμέτρησης και τις ενδεκάδες.

Ο απόηχος του Ζόρια-ΑΕΚ, οι δηλώσεις παικτών και προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (00:00, Cosmote Sport 1).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.