Ξανθιά Θεά: Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης (Pics)

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης (Vid)

Η έκκληση που απηύθυνε μέσω μηνύματος.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, η κατάσταση του παρουσιαστή είναι σοβαρή.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επικοινώνησε μέσω μηνύματος με συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου όπου και γνωστοποίησε το γεγονός. Όπως ανέφερε η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είναι εκτός ελέγχου ενώ πρόσθεσε ότι θετική στον ιό είναι και η σύντροφός του.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή δεν έκρυψε τον φόβο του για την κατάστασή του αφού έφτασε να νοσηλεύεται. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση στους πολίτες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά.

Ελπίζω να περάσει, γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε» ανέφερε το μήνυμα του παρουσιαστή.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν στην τελική ευθεία προετοιμασιών για την νέα του εκπομπή «Into the skin» στο Open.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.