Πρωτιά για το δελτίο του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο

ΚΙΝΑΛ κατά ΣΚΑΪ και Σίας Κοσιώνη

Με τι αφορμή;

Οι σχέσεις ΜΜΕ και Κινήματος Αλλαγής μόνο καλές δεν είναι εσχάτως. Μάλιστα στο πρώην… ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν έλλειψη προβολής των θέσεων και ειδικά για τον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ότι σε 15 μέρες εμφανίστηκαν 75 (!) φορές εκπρόσωποι της ΝΔ και στο ίδιο διάστημα μονάχα δύο αντίστοιχοι του ΚΙΝΑΛ.

Η, δε, κριτική προς τον ΣΚΑΪ αυξήθηκε δια πένας, και όχι στόματος, Νίκου Μοίραλη.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, με ανάρτησή του στο Facebook, στηλιτεύει σε αυστηρό τόνο το κανάλι αλλά και τη Σία Κοσιώνη, για την («απαράδεκτη», όπως χαρακτήρισε) φράση της παρουσιάστριας του δελτίου ότι «μόνο οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους συμβολική ενέργεια για το Πολυτεχνείο».

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, στο ίδιο δελτίο, προβλήθηκε ρεπορτάζ που έδειχνε δείχνει τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου, να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

«Ευτυχώς υπάρχουν τα social media και τα περιφερειακά ΜΜΕ που κάλυψαν ανά την επικράτεια τις ενέργειες & τις συμβολικές κινήσεις των συντρόφων μας. Μόνο ντροπή για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που έχει μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τα “Πετσόλεφτα” της πρώτης καραντίνας», κατήγγειλε ο κ. Μοίραλης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.