Ξανά στα περίπτερα οι στοιχηματικές εφημερίδες

Ξανά στα περίπτερα οι στοιχηματικές εφημερίδες

Μολύβι, δελτίο, πρακτορείο.

Ύστερα από σχεδόν δυο μήνες απουσίας λόγω του παγκόσμιου lockdown, οι δισεβδομαδιαίες στοιχηματικές εφημερίδες επιστρέφουν στα περίπτερα.

Την Παρασκευή, 20 Μαρτίου ήταν η μέρα που κυκλοφόρησαν τα τελευταίο τους φύλλα τους κι ενώ ήδη από τις 10 Μαρτίου είχαν αρχίσει τα πρώτα μέτρα για τον νέο κορωνοϊό στη χώρα, με το κλείσιμο των σχολείων.

Και σχεδόν δύο μήνες μετά, από Παρασκευή 15 Μαΐου, επιστρέφουν στα περίπτερα η «King Bet», το «Match Money», το «12Χ» και «Το Στοίχημα». Απόρροια τούτου βέβαια και η επανέναρξη της Bundesliga, όπως και της β’ κατηγορίας στη Γερμανία ενώ… τσουλάει το τόπι σε Λευκορωσία, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Ταϊβάν, Νικαράγουα και, από την τελευταία εβδομάδα, Νότια Κορέα και Νησιά Φερόε.

Επίσης ρόλο έπαιξε η… επαναδραστηριοποίηση των πρακτορείων καθώς από χθες, Δευτέρα 11 Μαΐου άνοιξαν εκ νέου τα περισσότερα από το δίκτυο των περίπου 3.750 καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Τηρώντας βέβαια ολοκληρωμένα προληπτικά μέτρα, που συμμορφώνονται πλήρως με τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανόνες λειτουργίας: αποκλειστικά με εξυπηρέτηση ορθίων και χωρίς τραπεζοκαθίσματα, τήρηση απόστασης ενάμισι μέτρου μεταξύ των πελατών και ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας από τους εργαζόμενους και τους πελάτες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.