Ο (νέος) άνθρωπος του Μαξίμου για τα ΜΜΕ

Ο (νέος) άνθρωπος του Μαξίμου για τα ΜΜΕ

Το προφίλ του Θοδωρή Λιβάνιου.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος είναι πλέον ο άνθρωπος του Μαξίμου που παίρνει επάνω του τον τομέα των ΜΜΕ. Στον νέο, αντί του Στέλιου Πέτσα, υφυπουργό πάρα τω πρωθυπουργώ αυτόν περνάει, μεταξύ άλλων η εποπτεία και η ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της ΕΡΤ και του ΑΠΕ.

Πρακτικά ο Λιβάνιος αναβαθμίστηκε στο πλαίσιο του «επιτελικού κράτους» δίπλα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, αυτό όμως με δεδομένο τον τρόπο που λειτουργεί η… καγκελαρία του Μαξίμου, συνιστά αναβάθμιση.

Ήταν ο άνθρωπος που είχε «τρέξει» προεκλογικά τη διαδικτυακή προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας και εξ απορρήτων συνεργάτης του Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο τους ενώνει μάλιστα η κοινή αγάπη για το μπάσκετ.

Ο Λιβάνιος παίζει μπάσκετ όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο, είναι φανατικός θαυμαστής του Γιάννη Αντεντοκούμπο, ενώ βραβεύθηκε από την Πανελλήνια Φιλοζωϊκή και Περιβαλλοντική Ένωση καθώς ήταν το μέλος της κυβέρνησης που ενδιαφέρθηκε εν μέσω πανδημίας για τα αδέσποτα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Εσωτερικών.

Ο διάδοχος του Στέλιου Πέτσα έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επί υπουργίας του σημερινού πρωθυπουργού, καθώς και γενικός γραμματέας στο δήμο Αθηναίων και ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών, για τον Καλλικράτη και το νόμο για τις ειδικές δαπάνες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.