Ιωάννα Tούνη: «Μαζεύτηκαν 6 αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» (Vid)

Ιωάννα Tούνη: «Μαζεύτηκαν 6 αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» (Vid)

Απίστευτα όσα εξομολογήθηκε.

Το κεφάλαιο «σχολικό εκφοβισμός» άνοιξε η Ιωάννα Τούνη στα νέα της instagram stories, με την ίδια να εξομολογείται πως πέρασε πολύ δύσκολα στο σχολείο.

Όπως παραδέχτηκε, τα παιδιά την κορόιδευαν για την εμφάνισή της, ενώ αγόρια δεν δίστασαν να πάνε κάτω από το σπίτι της και να της επιτεθούν. 

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς προφανή λόγο και αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. ‘Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη’ ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια.

Δείτε ακόμα: Άγρια κακοποιημένη η σύζυγος του Κώστα Δόξα: «Κατέθεσα μήνυση, με χτυπούσε ακόμα και έγκυο» (σκληρές εικόνες)

Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με ξωτικού και ότι είμαι σαν τον Λέγκολας. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους. Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα οριακά μου γλύφουν τα πόδι. Το κάρμα επιστρέφει πάντα σε αυτούς που είναι σωστοί και δίκαιοι και δεν έχουν πειράξει κάποιον», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν», έγραψε ως λεζάντα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.