Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό τους

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό τους

Μετά τον χωρισμό τους...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο καλλιτέχνες με μια λιτή δήλωση επιβεβαίωσαν τους τίτλους τέλους μιας σχέσης που είχε συζητηθεί πολύ και για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ciao ο βασικότερος λόγος του χωρισμού είναι ότι έγιναν πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

Όπως αποκαλύφθηκε βέβαια στη συνέχεια η αλήθεια για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ ήταν άλλη. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν χωρίσει πριν αρκετούς μήνες (κάποιοι μιλούν και για χρόνο) αλλά δεν είχαν βγάλει προς τα έξω το παραμικρό, αφενός διότι ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφετέρου υπήρχαν άλλα πράγματα που τους συνέδεαν εκτός από την προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους είχαν κάνει από κοινού κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που απαιτούσαν συνεργασία και την παρουσία και των δυο. Γι’ αυτό αν και δεν ήταν μαζί, δεν είχαν αποκαλύψει το παραμικρό για τη σχέσης τους σε κανέναν.

Μετά τον χωρισμό των δυο τους, μάλιστα, για το σπίτι στο οποίο έμεναν ενδιαφέρθηκε ο νέος παίκτης του Ολυμπικαού, ο Τόμας Βάτσλικ, όμως το deal δεν προχώρησε γιατί το οίκημα δεν διέθετε… πισίνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.