«Μάγεψε» η Άννα Βίσση στο J2US - Η πρώτη συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή (Vid)

Ακυρώνεται η συνεργασία Βίσση – Βανδή | Η Άννα αποκαλύπτει τον λόγο

Το σχήμα δεν θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα.

Ενθουσιασμένοι δήλωναν οι θαυμαστές των Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή με τη μεταξύ τους συνεργασία σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα, η οποία είχε κανονιστεί να λάβει χώρα τον ερχόμενο χειμώνα.

Κάτι τέτοιο, όμως, τελικά δεν θα συμβεί, με την Άννα Βίσση να αποκαλύπτει τον λόγο σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1.

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου -το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400 – 450 άτομα- είναι κρίμα να το ανοίξουμε με 50% ή 75% πληρότητα. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στην επικείμενη συνεργασία της με τη Βανδή:

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.