Η νέα εικόνα του Θέμη Κανέλλου μετά την αποχώρησή του από το «Big Brother» (Pics)

«Βόμβα» Θέμη Κανέλλου: Είχε σχέση με παίκτη του νέου Big Brother! (Pics)

Αυτό κι αν ήταν αποκάλυψη.

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες του νέου Big Brother που κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή 29 Αυγούστου, και οι πικάvτικες αποκαλύψεις μόλις ξεκίνησαν.

Την αρχή έκανε ο πολυσυζητημένος Θέμης Κανέλλος που συμμετείχε στην προηγούμενη σεζόν του παιχνιδιού, ο οποίος αποκάλυψε μέσω instagram πως έναν εκ των φετινών παικτών τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά, καθιστώντας σαφές πως οι δυο τους είχαν «στεvές σχέσεις».

Από τα λεγόμενά του προκύπτει πως πρόκειται για παίκτη που ανακοινώθηκε μέσα από το spoiler της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», η οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 8 πρώτων παικτών που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, υποστήριξε πως ο εν λόγω παίκτης έχει διαγράψει τα μηνύματά τους, καθώς ο ίδιος μπήκε να τα βρει και εκείνα είχαν εξαφανιστεί!

«Όταν στα spoiler του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά… Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Καλά πήγε αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτι μας λέει πως το όνομα θα αποκαλυφθεί σύντομα, μιας και ο Θέμης δεν συνηθίζει να κρατά πολλά κρυφά από τους followers του…