Σμαράγδα Καλημούκου: Η επανεμφάνιση της «Λίζας» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» (Vid)

H «Λίζα»… Σμαράγδα Καλημούκου αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό εγκατέλειψα την υποκριτική μετά τους ‘Λατρεμένους μου Γείτονες’» (Vid)

Σήμερα δουλεύει ως plus size μοντέλο κι έχει τη δική της συλλογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που την είδαμε στο «So You Think You Can Dance» και 13 από τη στιγμή που έπαιξε στη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες». Η Σμαράγδα Καλημούκου, η τηλεοπτική Λίζα της σειράς του Mega, είναι πια ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, που ασχολείται με το χορό και τη μόδα.

Ο χορός ήταν το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει και όχι η υποκριτική, ενώ στην πορεία προέκυψε και το μόντελινγκ, με την Καλημούκου να είναι ένα plus size μοντέλο. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη, η Σμαράγδα εξήγησε τους λόγους που εγκατέλειψε με την υποκριτική μετά το «μπαμ» της σειράς που την έκανε ευρέως γνωστή.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Ήταν μια εμπειρία μέσα από την οποία ωρίμασα. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω. Απλώς επειδή ήθελα να περάσω στη λυρική και ήταν αρκετές οι ώρες, έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Και διάλεξα τον χορό».

Όσο για το τραγικό συμβάν που διαμόρφωσε την πορεία της στο σήμερα, ο θάνατος της μαμάς της δηλαδή, η Σμαράγδα αποκαλύπτει ότι όταν πέθανε, δώρισαν τα όργανά της.

«Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου πριν τέσσερα χρόνια και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα απότομα. Πλέον η μητέρα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ήταν ξαφνικό. Δεν ήταν άρρωστη, ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Είναι μια στιγμή που με έχει σημαδέψει. Κάναμε δωρεά οργάνων, οπότε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από εκείνη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό».