Χρήστος Φερεντίνος: Στο πλευρό νεαρής ηθοποιού μετά το διαζύγιό του - Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Χρήστος Φερεντίνος: Στο πλευρό νεαρής ηθοποιού μετά το διαζύγιό του – Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Πού τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Στο πλευρό νεαρής ηθοποιού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο γνωστός παρουσιαστής χώρισε το 2016 με την Σοφία Παυλίδου μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας κι έκτοτε κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Χρήστος Φερεντίνος εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τα ψώνια του σε πολυκατάστημα των βορείων προαστίων. Στο πλευρό του ήταν η νεαρή ηθοποιός Μελίνα Σπετσιέρη.

Η 27χρονη ηθοποιός έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές κατά το παρελθόν.

Η Μελίνα Σπετσιέρη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ηλικία 14 ετών όταν έπαιξε τη Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του ALPHA, «Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου» Δύο χρόνια αργότερα, υποδύθηκε την κόρη του πρώην σύντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σειρά του Mega «Κούκλες».

Ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια της τρίτης λυκείου, υποδύθηκε την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες». Αργότερα συμμετείχε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος» όπου υποδύθηκε την Ξένια, κόρη της Μόνικας (Μπέσυ Μάλφα).

Πρόσφατα έκανε ένα guest στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.