Ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» άλλαξε καριέρα και λέει «ναι» στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Ηθοποιός του «Κων/νου & Ελένης» απογοητεύει τους φανατικούς: «Δεν έχω πια ιδιαίτερες επαφές με τους άλλους»

Η φυσιογνωμία του έχει άρρηκτα συνδεθεί με την επιτυχημένη σειρά των Ρώμα - Χατζησοφιά.

Σε όλα σχεδόν τα ονόματα που έδωσαν στους χαρακτήρες της σειράς «Κωνσταντίνου & Ελένης» ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, άντλησαν έμπνευση από την πραγματικότητα και κάπως την παρήλλαξαν. Όπως ο εκδότης Φουντουκιώτης ήταν μια σαφής αναφορά στον Καστανιώτη, έτσι και η συγγραφέας Ιωάννα Μπουκουβάλα – Αναγνώστου είδε το ονοματεπώνυμο της να δίδεται στους τρεις μαθητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

Ένας εξ, αυτών, ο φοιτητής Αναγνώστου -κατά κόσμον Θανάσης Παπαγεωργίου- μπορεί να μην εμφανίστηκε σε  όλα τα επεισόδια της σειράς και να μην ήταν βασικός πρωταγωνιστής, αλλά όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» η συμμετοχή του ήταν ένα σημαντικό μάθημα για τη δουλειά του.

«Με δίδαξε να προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και πιο πειθαρχημένος στη δουλειά μου ως ηθοποιός. Το ήθος των ηθοποιών που συνεργάστηκα εκεί, με δίδαξε επίσης να μην έχω έπαρση και να αγαπώ την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το stand up και κάνει περιοδείες μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, αποκάλυψε πάντως πως δεν έχει σχέσεις με τους ηθοποιούς της σειράς, πέρα από τα τυπικά. «Όχι ιδιαίτερα. Μόνο μέσω facebook και με μηνύματα για χρόνια πολλά κλπ…», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Είχε πάντως να περιγράψει ένα αστείο σκηνικό από τα γυρίσματα που αφορούσε σε σκηνή από το επεισόδιο με το κοινό πάρτι του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη για τη γιορτή τους:

«Στα παρασκήνια δεν θυμάμαι πολλά ευτράπελα, θυμάμαι όμως στο γύρισμα. Μου έχει εντυπωθεί μία σκηνή με τη “Ματίνα”, που ανεβοκατέβαινε στη σκάλα, με ένα πολυέλαιο στο κεφάλι, γιατί κατά το σενάριο είχε αποτύχει να κρεμαστεί. Για να πετύχει η τέλεια λήψη, είχε κατέβει πολλές φορές τις σκάλες πάντα με τον πολυέλαιο στον λαιμό και κλαίγοντας. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε φανεί πολύ αστείο, ιδιαίτερα όταν ξανανέβαινε γιατί δεν είχε πετύχει η λήψη».

Ηθοποιός του «Κων/νου & Ελένης» απογοητεύει τους φανατικούς: «Δεν έχω πια ιδιαίτερες επαφές με τους άλλους»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.