Η Θέλξη επέστρεψε και μας άφησε... άφωνους! (Vid)

Η Θέλξη επέστρεψε και μας άφησε… άφωνους! (Vid)

Παραμιλάει το σύμπαν...

Ήταν, επί σειρά ετών, η… απόλυτη. Ένα κορίτσι με σπουδαία φωνή, εκπληκτικές αναλογίες και ανέβαζε τη διάθεση όπου και να εμφανιζόταν μέχρι να προφέρει κανείς τις δύο συλλαβές του υπέροχου ονόματός της.

Ειδικά στον ανδρικό πληθυσμό οι κατακτήσεις της ήταν (και είναι) απειράριθμες, με το φανατικό της κοινό να την ακολουθεί και να… λιώνει για ένα της βλέμμα και μια της λήψη.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Θέλξη. Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είχε «αποτραβηχτεί» από τα φώτα, καθώς έκανε οικογένεια και ήθελε να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της, απολαμβάνοντας τη μητρότητα στο έπακρο.

Σήμερα, ωστόσο, έκανε την τηλεοπτική της επανεμφάνιση, καθώς βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, τραγουδώντας την τεράστια επιτυχία της «Έχεις τα μάτια που λατρεύω» και εν συνεχεία δήλωσε:

«Έχω δύο κόρες 6 και 7 χρονών. Είμαι Ελληνίδα μάνα. Έκανα την οικογένειά μου, τις μεγάλωσα αποκλειστικά εγώ, δεν τις άφησα 7 χρόνια και τώρα είπα να επιστρέψω. Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ό,τι μας επιτρέπει η εποχή. Είμαι ακόμα μικρή, μπορώ να το ακολουθήσω, είναι η μεγάλη μου αγάπη η μουσική, μετά τα παιδιά», είπε η Θέλξη και αποκάλυψε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Λέω άργησαν 8 χρόνια. Θα πήγαινα αλλιώς, όπως θα πήγαινα και στο J2US σαν κόουτς».

Φυσικά, με το αδιανόητο φόρεμά της, θύμισε σε όλους τον λόγο για τον οποίον θα παραμένει για πάντα… τοπ στις καρδιές των αντρών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.