1,5 χρόνο μετά: Παίκτρια του GNTM σοκάρει με τη νέα της εμφάνιση (Pics)

Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM που διέσυρε ο πρώην της με ανάρμοστη φωτογραφία στο διαδίκτυο – Του έκανε μήνυση (Vid)

Μία από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί.

Η περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε στην επιφάνεια μια κατηγορία κακοποιήσεων που δεν γίνεται με άμεση, φυσική επαφή, αλλά με έμμεση, μέσω της έκθεσης ενός προσώπου σε ένα κοινό εν αγνοία του και κατ΄επέκταση παρά τη θέλησή του.

Φυσικά, επειδή κάποιοι μπορεί να έμαθαν τώρα το λεγόμενο «πορvό εκδίκησης», δε σημαίνει πως δεν υπήρχε και πριν. Υπήρχε και ένα από τα θύματα αυτής της μάστιγας είναι και η Ειρήνη Στεριανού, παίκτρια που έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο GNTM.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων αποκάλυψε πως είναι στα δικαστήρια, καθώς είχε μια σχέση και όταν χώρισε, ο πρώην της αποφάσισε να διοχετεύσει μια φωτογραφία της, απ΄αυτές που λένε «ροζ», σε κάποια ειδική πλατφόρμα.

Το μοντέλο εξήγησε στον ALPHA ότι της τηλεφωνούσαν φίλοι και γνωστοί να την ενημερώσουν και για ένα διάστημα δε μπορούσε να κοιμηθεί, ενώ κατέφυγε στη δικαιοσύνη!

«Είχα μία τραυματική εμπειρία, γιατί ο πρώην σύντροφός μου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσω Instagram και μέσω social γενικά ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν συνέχεια διάφορα sites. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα απειλητικό ή να με κοροϊδεύουν, δεν το είχα πει στους γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.