Καμία σχέση με την tv: Η νέα εικόνα της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο «The Bachelor» - Δεν τη γνώρισε κανείς (Pic)

Φιλιά on camera: Δεν κρατιούνται Αθηνά New York – Αλέξης Παππάς στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη (Vid)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York μετά τη νίκη της δεύτερης στον τελικό του «The Bachelor».

Οι δυο τους μίλησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για όσα βιώνουν μετά την αρχή της σχέσης τους, με τον Αλέξη να δηλώνει πως θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του.

Καμία σχέση με την tv: Η νέα εικόνα της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο «The Bachelor» – Δεν τη γνώρισε κανείς (Pic)

«Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας.

Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση», είπε ο Παππάς, ξεκαθαρίζοντας πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

«Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά», απάντησε η Αθηνά η οποία… ανυπομονεί να παντρευτεί.

«Εννοείται ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη για την Αθηνά. Γι’ αυτό της είπα να δούμε τα πράματα από μια άλλη οπτική, γιατί από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι μένει στην Αμερική, μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση εξ αποστάσεως. Άρα αυτό θα είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ψάξουμε να βρούμε και όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο Aλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.