«Ό,τι γουστάρω στη ζωή μου το κάνω»: Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά στα αρνητικά σχόλια σχετικά με τις περιπτύξεις της εντός «Φάρμας» (Vid)

«Ό,τι γουστάρω στη ζωή μου το κάνω»: Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά στα αρνητικά σχόλια σχετικά με τις περιπτύξεις της εντός «Φάρμας» (Vid)

Έδωσε απαντήσεις η Αγγελική.

Για τις περιπτύξεις της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη με τη Σάσα Μπάστα στη «Φάρμα», στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπάστα εξέφρασε την ανησυχία της στη φίλη της, όσον αφορά στις εικόνες που φτάνουν στον τηλεθεατή, οι οποίες θα μπορούσαννα σχολιαστούν αρνητικά.

«Δεν σε νοιάζει, μαζί σου. Αλλά υπάρχουν κάμερες και μικρόφωνα. Εσύ θα ήθελες αυτό να βγει προς τα έξω;», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα με την Ηλιάδη να απαντά:

«Αφού με είδανε. Ότι ξαπλώσαμε. Εντάξει, δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Και; Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου να το ζω 100%… Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό εδώ. Είναι ό,τι νιώθεις. Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι εδώ. Υπάρχουν κάμερες, η αλήθεια μου όμως  είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει εδώ μέσα, με τα καλά μου και τα κακά μου και πάντα είμαι αληθινή.

Ό,τι γουστάρω στη ζωή μου το κάνω και έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους λειτουργώ έτσι σαν άνθρωπος. Η ζωή ανήκει στον καθένα από εμάς, ο καθένας κρίνει τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά και με κάνει να χαμογελάω, το θέλω στη ζωή μου, μου είναι απαραίτητο».

Μιλώντας στην κάμερα, μάλιστα, συμπλήρωσε:

«Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.