Αυτά είναι τα 7 ριάλιτι που κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2022 - 2023

Ένα βήμα πριν τον θάνατο πρώην παίκτρια του MasterChef: «Η σύντροφός μου με χτύπησε στο κεφάλι» (Vid)

Περιγραφές που σοκάρουν.

Για την απίστευτης σοβαρότητας κακοποίησή της μίλησε η πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η ίδια, αποκάλυψε πως για δύο μήνες είχε χάσει την όρασή της ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι από την τότε σύντροφό της, κατά τη διάρκεια ενός μεταξύ τους τσακωμού.

Όπως είπε, ήταν πλέον θέμα επιβίωσης να φύγει από εκείνη τη σχέση, όπως τελικά και έφυγε.

«Βλέπουμε τι γίνεται. Δεν υπάρχει κακοποίηση μόνο από τους άνδρες, όλες οι σχέσεις μπορεί να είναι κακοποιητικές, είτε είναι μητέρα είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα. Παντού υπάρχει κακοποίηση. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω, είχε πια να κάνει με την επιβίωσή μου. Ήταν μια χρόνια κακοποιητική σχέση, τόσο μεγάλο κακό έγινε μία φορά.

Αν δεν έφτανε στο σημείο να πάω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πώς θα έβγαινα από όλο αυτό. Παρόλο που το σκεφτόμουν. Έφτασα να πεθάνω, έχασα την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν κάτι too much. Χτυπήθηκα στο κεφάλι και μου επηρέασε την όραση. Το είπα σε πολύ κοντινούς μου, δεν πήγα εγώ στην αστυνομία, η αστυνομία ήρθε σε μένα. Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία. Να είναι καλά!

Καλύτερα να μη μιλήσω για το τι έγινε με το άλλο άτομο, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τη δεδομένη στιγμή. Άκουσα μια συγγνώμη αλλά άκουσε από πίσω και ένα ”αλλά”. Εγώ έχω συγχωρέσει και έχω ευχαριστήσει κιόλας γιατί σήμερα ξέρω πού να βάλω το όριο», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.