Σασμός | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του «Πετρή» μετά το τέλος του από τη σειρά (Vid)

Σασμός | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του «Πετρή» μετά το τέλος του από τη σειρά (Vid)

Ο Κώστας Νικούλι προσαρμόζεται στον επόμενο ρόλο του.

Πριν έναν χρόνο, ο Κώστας Νικούλι ήταν ένας ηθοποιός που το όνομα του το ήξεραν κατά κύριο λόγο άνθρωποι του θεάτρου και όσοι είχαν δει τη σειρά της Cosmote με τίτλο «42 Βαθμοί Κελσίου».

Οι πιο γνώστες,  τον θυμούνται από τον πρώτο του ρόλο, το Xenia του Κούτρα πριν 8-9 χρόνια. Όμως ο ρόλος του Πετρή στον «Σασμό» του άλλαξε το στάτους ζωής και στον ALPHA κατάλαβαν ότι έχουν στα χέρια τους ένα διαμάντι. Και δεν θέλησαν να το χάσουν.

Έτσι, πριν καν προλάβει να «στεγνώσει το αίμα του Πετρή στο έδαφος», ο Κώστας Νικούλι είχε ήδη πάει παρακάτω. Ο ALPHA έχει βάλει μπρος την παραγωγή «Τα Νεοκλασικά», που είναι μια αναβίωση ταινιών του παλιού ελληνικού σινεμά, αλλά με προσαρμογή στο σήμερα και σε ένα από τα επεισόδια, που θα έχει τίτλο «Μιας Πεντάρας Νιάτα», ο Κώστας Νικούλι θα αναλάβει τον ρόλο του Γιώργου, που με βάση την οικονομική κατάσταση, αλλά και επειδή είναι ερωτευμένος με τον Ειρήνη, παντρεύονται για να πάρουν ένα ΕΣΠΑ.

Στη συνέντευξη από τα γυρίσματα που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Κώστας Νικούλι έδειξε και το διαφορετικό στυλ που θα έχει ο ρόλος του, με το μαλλί του στημένο διαφορετικά και τα γένια με το μουστάκι να έχουν ξυριστεί εντελώς.

Δείτε τη νέα του εικόνα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.