Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για το τέλος της φιλίας του με τον Αντώνη Κανάκη: «Είχα ανάγκη να φύγω μετά το...» (Vid)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για το τέλος της φιλίας του με τον Αντώνη Κανάκη: «Είχα ανάγκη να φύγω μετά το…» (Vid)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αιτία της αποχώρησης του από τη Θεσσαλονίκη πριν από 15 χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη το 2007 και από τότε δεν έχει επιστρέψει.

Ο ηθοποιός απασχολείται όλα αυτά τα χρόνια σε υποκριτικό επίπεδο, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην πρωτεύουσα έμενε σε σκάφος και όχι σε σπίτι, ενώ όπως παραδέχτηκε πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να πάρει την απόφαση να ζήσει… στη στεριά.

Ευθείες βολές Καλυβάτση για Κανάκη: «Το να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας εμένα δεν μου ταιριάζει» (Vid)

Σε αυτά τα χρόνια έχει δεχθεί πολλές φορές την ερώτηση-φωτιά για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και τον λόγο που η κοινή τους πορεία για τόσα χρόνια με το Α.Μ.Α.Ν τελείωσε έτσι απότομα και δεν έχει υπάρξει κάποια περαιτέρω επαφή από τότε.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το ‘σπίτι’ μου.

Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.