«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήρε μπροστά μου τηλέφωνο την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την έβριζε»

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήρε μπροστά μου τηλέφωνο την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την έβριζε»

Ένα άγνωστο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα star.gr έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου, με τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- και άγνωστα περιστατικά με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν απίστευτα δοτικός, δεν έχω δει άνθρωπο να χαίρεται τόσο πολύ με την επιτυχία του άλλου», είπε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου και συνέχισε:

«Ένα βράδυ θυμάμαι που ήμασταν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σπίτι μου και είχαμε πιει πολύ πήρε την Αλίκη τηλέφωνο και της έλεγε διάφορα, την έβριζε. Της έλεγε ‘Εσύ που είσαι ράβδος χρυσού και δεν ξέρεις που να τα βάλεις τα χρήματα που βγάζεις, εγώ είμαι καλύτερος ηθοποιός’. Η Αλίκη ήταν πάντα ετοιμόλογη και του απάντησε ‘Αφού είσαι καλός ηθοποιός τότε γιατί δεν έχεις λεφτά’».

Ο Κώστας Αρζόγλου ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την «κόντρα» της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη που σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρξε ποτέ.

«Ποτέ δεν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Αλίκη και στην Τζένη Καρέζη, ο κόσμος τη δημιουργούσε. Μάλιστα θυμάμαι ένα απόγευμα που ήμασταν μαζί με την Αλίκη στο αμάξι και είχε πεθάνει η Καρέζη, μου είπε ‘Μου λείπει η Τζένη’», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός σχολίασε και τον Μάρκο Σεφερλή που απασχόλησε την επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες.

«Έχω σκηνοθετήσει δύο φορές τον Σεφερλή. Δεν μου πάει, από ένα σημείο και μετά τον είδα ότι πηγαίνει σε έναν δρόμο που δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι πολύ καλός τεχνίτης σε ένα λαϊκίστικο θέατρο και μια γραμμή περίεργη», υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.