Νίκος Βέρτης

«Είναι μαζί 5 χρόνια»: Η σύντροφος του Νίκου Βέρτη που ο ίδιος κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (Vid)

Kάτι που δεν το γνωρίζουν πολλοί.

Εδώ και περίπου 5-6 χρόνια, ο Νίκος Βέρτης έχει μια από τις πιο πετυχημένες πορείες στη νυχτερινή διασκέδαση και αποτελεί μια από τις πιο σταθερές επιλογές για μπουζούκια.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, με τη δημοφιλία του να είναι σταθερά ψηλά, ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να απασχολεί πολύ περισσότερο, σε συχνότερη βάση, τα μίντια, με πράγματα που αφορούν τη ζωή του. Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Ο τραγουδιστής τηρεί σιγή ασυρμάτου κάθε φορά που κάποιος πάει να τον ρωτήσει για προσωπικά του ζητήματα και ξεκαθαρίζει πως τον απασχολεί να συνομιλεί με τον κόσμο μόνο με τα τραγούδια του, με τη δουλειά του. Γι΄αυτό και στις σχετικές ερωτήσεις του Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό», ο Νίκος Βέρτης αρκέστηκε σε λακωνικές απαντήσεις, πάντοτε με ευγένεια και χαμόγελο, λέγοντας μόνο πως κάποια στιγμή θα παντρευτεί κι εκείνος.

Μόλις τελείωσε το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε ότι ο Βέρτης είναι σε σχέση εδώ και 5 χρόνια, χρονικό διάστημα που επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας. «Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια; Μάλιστα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.