Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Εντονότατες φήμες περί εγκυμοσύνης - Τι θα συμβεί με τον ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Εντονότατες φήμες περί εγκυμοσύνης – Τι θα συμβεί με τον ΣΚΑΪ

Τις τελευταίες εβδομάδες συζητείται έντονα πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ είναι προς το παρόν μετέωρο, μιας και το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες τη θέλουν χωρίς κόνσεπτ, άλλες αναφέρουν πως συζητάει για Σαββατοκύριακο μεσημεριανό, ενώ κάποιες κάνουν λόγο για αποχώρησή της από το κανάλι. Τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά ενδεχομένως να συμβαίνει κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι έντονη η φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα στα όποια άρθρα υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος, υπάρχει και ως επιχείρημα η συχνή αναφορά της στις αναγούλες που έχει το τελευταίο διάστημα.

Προς το παρόν και για το επόμενο διάστημα τίποτα δεν θα επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν ισχύει πως είναι έγκυος, τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι απίθανο να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη σεζόν, αφού το φθινόπωρο θα μπαίνει λογικά στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

Οι συζητήσεις πάντως με τον ΣΚΑΪ για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, έχουν μπει σε μία παύση, μιας και αναζητείται πρότζεκτ που θα μπορούσε να της ανατεθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.