Από κολλητοί... δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου | Η πρώτη του ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη τα είπε όλα (Vid)

Μιλά για πρώτη φορά μετά τα όσα ακούστηκαν για τη μεταξύ τους σχέση.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την κρίση στην σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τα περισσότερα εξ’ αυτών να έχουν βάση, καθώς πράγματι το ζευγάρι πέρασε μία περίοδο απομάκρυνσης.

Πλέον, όμως, γίνονται προσπάθειες οι δυο τους να βρουν αυτό που παραλίγο να χάσουν, με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού να αποτελεί γεγονός.

«Είσαι ηλίθια κορίτσι μου!»: Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την Ιωάννα Τούνη που προκάλεσε αντιδράσεις (Pics)

Και ενώ το μοντέλο και πανελίστας τηρούσε σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας για το μωρό που περιμένει, ήρθε η ώρα να δώσει απαντήσεις σε όσους… έσπευσαν να στάξουν φαρμάκι υποστηρίζοντας πως δεν είναι ο πατέρας.

Ο ίδιος κλείνει στόματα με μία ανάρτηση. Πρόκειται για insta story του καλού του φίλου Γιώργου Μανίκα, στο οποίο τον ακούμε να λέει στον Αλεξάνδρου πως θα γίνει ο καλύτερος πατέρας, με τον ίδιο να μοιάζει να συμφωνεί και το οποίο ο ίδιος αναδημοσίευσε.

«Πιστεύω πραγματικά, αλήθεια, ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου και ο καλύτερος οικογενειάρχης», του λέει ο Μανίκας, με τον ίδιο να απαντά: «Το 3% να πάρω από αυτά και να γίνω σαν εσένα, θα ‘μαι σίγουρα!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.