«Είμαι στα καλύτερά μου»: Η νέα ζωή της αγνώριστης Τζούλιας Αλεξανδράτου σε βίvτεο-πρόκληση (Vid)

Tζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψη-βόμβα για την τρίτη της εγκυμοσύνη (Pic)

Τους άφησε όλους άφωνους η Τζούλια...

Είναι ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν όσο λίγοι και λίγες την εγχώρια showbiz τα τελευταία 15 χρόννια, καθώς οι (ουκ ολίγες) περιπέτειές της την έφερναν στο προσκήνιο ξανά και ξανά και ξανά, μέχρις ότου να βαρεθεί η ίδια και ν’ αποχωρήσει- για λίγο, όπως αποδείχτηκε.

Ο λόγος για τη Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο. Ο λόγος, φυσικά, γνωστός: όπως δήλωσε η ίδια είναι έγκυος, βάζοντάς τα με όλους όσοι της μιλούν άσχημα στα social media και κάνοντας, παράλληλα, λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της.

Το γεγονός πως η Τζούλια είναι πλέον πολύ πιο ενεργή στα social φέρνει στο προσκήνιο και ορισμένες σημαντικές αποκαλύψεις, για πράγματα τα οποία το ευρύ κοινό αγνοούσε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Παρά το γεγονός πως το “baby loading” που είχε γράψει προ μερικών ημερών άφηνε να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί, η ίδια με ανάρτησή της το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) ανέφερε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που μένει έγκυος!

«Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», ανέφερε στο insta story της, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Tζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψη-βόμβα για την τρίτη της εγκυμοσύνη (Pic)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.