Εμφανώς αδυνατισμένη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κολλητό μπλουζάκι δείχνει το «νέο» της κορμί (Pics)

Εμφανώς αδυνατισμένη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κολλητό μπλουζάκι δείχνει το «νέο» της κορμί (Pics)

Η Ηλιάνα ξύπνησε φαντασιώσεις με αυτή την ανάρτηση

Πολλά έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πότε θα ασχολούνται με τα κιλά της και την αρκετά αδυνατισμένη της εμφάνιση, πότε θα συζητάνε για τον Snik ή για τον νέο της σύντροφο που είναι ο πρώην άντρας της, πότε για το Love Island, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβει. Κι όσο περισσότερο τη συζητούν, τόσο αυξάνουν το κατά τη νεολαία ρηθέν cloud της.

Κι όταν συμβαίνει αυτό, αυξάνεται και η δημοφιλία της. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που η Ηλιάνα, με την καθοδήγηση της Χριστοπούλου, το ξέρει καλά. Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει σε κάθε της ανάρτηση, πώς σπεύδουν όλα τα μοντέλα που ανήκουν μανατζερικά στη Χριστοπούλου, πόσο πολύ σχολιάζουν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται φωτογραφίες της Ηλιάνας όπως αυτές που ανάρτησε σήμερα, οι οποίες σαρώνουν. Φυσικά, όταν βλέπεις την Ηλιάνα να ποζάρει με μακριά, λευκή, βρεγμένη μπλούζα που αποκαλύπτει το στήθος της, το like θα το πατήσεις. Παρόλο που έχει χάσει αρκετά κιλά, αν και η ίδια λέει πως το τρώει και με το παραπάνω το φαγητό της, παραμένει εξίσου εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.